Mijn opgeslagen deals

    Nog geen favoriete deals

    Waar wacht je op? Voeg je droomdeal nu toe!

Ibiza Villa

6 beste Disneyland Parijs hotels

Disneyland Parijs is een magische bestemming die jaarlijks miljoenen bezoekers trekt, en een van de belangrijkste aspecten van een onvergetelijke reis is de keuze van het juiste hotel. Met een breed aanbod aan accommodaties biedt Disneyland Parijs voor iedereen een passende optie. Hier zijn de 6 beste hotels die je verblijf in deze betoverende wereld nog specialer zullen maken.

 

Disneyland Hotel 

Het eerste hotel en meteen ook het duurste hotel is het Disneyland Hotel. Het Disneyland Hotel is de kroon op de accommodaties in Disneyland Parijs. Gelegen bij de ingang van het park biedt dit vijfsterrenhotel een luxueuze ervaring met zijn prachtige Victoriaanse architectuur. Gasten worden begroet door een adembenemend uitzicht op het kasteel van Doornroosje en genieten van eersteklas service, ruime kamers en exclusieve toegang tot het park. Een verblijf in het Disneyland Hotel tilt de magie van Disneyland naar nieuwe hoogten. In 2024 heeft het Disneyland Hotel een grote upgrade gehad met een nieuw modern en koninklijk thema.   

 

Disney Newport Bay Club

Dit nautisch geïnspireerd hotel, gelegen aan Lake Disney, straalt elegantie uit. Met zijn maritieme thema, ruime kamers en een prachtig uitzicht op het meer, biedt Disney Newport Bay Club een ontspannen en comfortabele sfeer.Gasten kunnen genieten van uitstekende voorzieningen, waaronder een binnenzwembad en restaurants met heerlijke gerechten. Het is de perfecte plek om na een dag vol avonturen tot rust te komen. Met 15 minuten loopafstand tot het park en een gratis shuttle bus is dit een geliefd hotel onder de gasten.   

 

Disney Sequoia Lodge 

Geïnspireerd door de Amerikaanse nationale parken, biedt Disney Sequoia Lodge een warme en gezellige sfeer. De rustieke charme van de lodge, samen met zijn bosrijke omgeving, creëert een ontspannende sfeer. Gasten kunnen genieten van een knapperend haardvuur in de lobby en comfortabele kamers, wat zorgt voor een gezellige en onvergetelijke ervaring.   

 

Disney Hotel Cheyenne 

Voor degenen die dromen van het Wilde Westen is Disney Hotel Cheyenne de ideale keuze. Dit cowboy thema-hotel neemt gasten mee naar het tijdperk van het Amerikaanse frontierleven. Kleurrijke gevels, saloons en de vriendelijke sfeer maken dit hotel een favoriet bij gezinnen. Met betaalbare prijzen een vleugje avontuur is het Disney Hotel Cheyenne een geweldige optie voor een gezinsvakantie.    

 

Disney Davy Crockett Ranch 

Voor een meer budgetvriendelijke en landelijke ervaring biedt Disney Davy Crockett Ranch vrijstaande blokhutten te midden van de natuur. Gasten kunnen genieten van de privacy van hun eigen huisje, compleet met een kitchenette en een terras. Het is de perfecte keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een ontspannende sfeer, weg van de drukte van het park. 

 

Staycity Aparthotels Paris, Marne-La-Vallée 

Als je op zoek bent naar een accommodatie dicht bij de parken die meer binnen het budget past, is het partnerhotel Staycity Aparthotels de ideale keuze. Deze moderne en ruime appartementen bevinden zich in de buurt van het park en bieden alle gemakken van thuis, inclusief een volledig uitgeruste keuken. Het is een geweldige optie voor gasten die de vrijheid willen om hun eigen maaltijden te bereiden. Bereik de parken in 10 minuten met de gratis shuttlebus.  

 

Disneyland Parijs biedt een breed aanbod aan hotels om aan diverse behoeften en voorkeuren te voldoen. Of je nu op zoek bent naar luxe, thematische charme of de flexibiliteit van een appartement, deze 6 hotels zullen je verblijf in Disneyland Parijs onvergetelijk maken. Boek nu een last minute reis naar Disneyland Parijs en dompel jezelf onder in de magie van deze betoverende bestemming.

Nieuwste blogs