Mijn opgeslagen deals

    Nog geen favoriete deals

    Waar wacht je op? Voeg je droomdeal nu toe!

Ibiza Villa

5 populaire resorts op Ibiza

Het eiland Ibiza staat bekend om zijn nachtleven, adembenemende stranden en relaxte sfeer en trekt jaarlijks duizenden toeristen aan. Voor degenen die op zoek zijn naar luxe en comfort tijdens hun verblijf, heeft Ibiza een groot aanbod aan prachtige resorts. Hier zijn vijf van de meest populaire resorts die je niet mag missen tijdens je bezoek aan het eiland.    

 

Grand Palladium White Island Resorts & Spa 

 

Gelegen aan het prachtige Playa d’en Bossa, biedt het Grand Palladium White Island Resorts & Spa een oase van rust te midden van de bruisende sfeer van Ibiza. Met uitgestrekte tuinen, meerdere zwembaden en een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee, verwent dit resort zijn gasten met luxe voorzieningen en eersteklas service. De ruime kamers zijn smaakvol ingericht en voorzien van moderne gemakken, terwijl het wellnesscentrum en de diverse eetgelegenheden de ervaring compleet maken.

 

Ushuaïa Ibiza Beach Hotel

 

Voor degenen die op zoek zijn naar een ongeëvenaarde feest ervaring gecombineerd met luxueus verblijf, is het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel de ideale keuze. Dit trendy resort staat bekend om zijn bruisende poolparty's en live optredens van wereldberoemde DJ's. Met stijlvolle kamers en suites, exclusieve toegang tot het beroemde Ushuaïa Club en een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee, biedt dit hotel een onvergetelijke ervaring voor liefhebbers van muziek en entertainment.

 

Nobu Hotel Ibiza Bay

 

Nobu Hotel Ibiza Bay combineert de legendarische gastvrijheid van Nobu met de schoonheid van Ibiza. Dit vijfsterrenresort, gelegen aan de Talamanca-baai, biedt chique kamers, eersteklas restaurants en een prachtig spa-complex. Gasten kunnen genieten van de heerlijke gerechten van Nobu Matsuhisa, ontspannen aan het strand of zich laten verwennen in de luxe spa. Nobu Hotel Ibiza Bay belichaamt verfijning op een eiland dat bekendstaat om zijn vrije geest.

 

Hard Rock Hotel Ibiza

 

Hard Rock Hotel Ibiza biedt een unieke mix van muziek, entertainment en luxe accommodaties. Gelegen aan het strand van Playa d'en Bossa, verwelkomt dit resort gasten met opvallende inrichting, muzikale evenementen en uitstekende voorzieningen. Of je nu ontspant bij het zwembad, geniet van live optredens in de openlucht of dineert in een van de restaurants met internationale keuken, dit hotel biedt een onvergetelijke ervaring voor muziekliefhebbers en levensgenieters.

 

Grupotel Ibiza Beach Resort 

 

Het Grupotel Ibiza Beach Resort biedt een perfecte combinatie van ontspanning en verfijning. Gelegen aan de rustige noordkust van het eiland, is dit resort omgeven door weelderige tuinen en biedt het directe toegang tot het strand. De moderne kamers, uitstekende culinaire opties en de serene omgeving maken het Grupotel Ibiza Beach Resort tot een idyllische bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar rust en luxe.

 

Of je nu de levendige energie van Playa d'en Bossa wilt ervaren, wilt genieten van de chique sfeer van Talamanca of de serene rust van de noordkust verkiest, deze vijf populaire resorts op Ibiza beloven een onvergetelijke vakantie te bieden, waar luxe en ontspanning hand in hand gaan. Kies het resort dat het beste bij je wensen past en boek nu je last minute vakantie naar Ibiza.

Nieuwste blogs