Mijn opgeslagen deals

    Nog geen favoriete deals

    Waar wacht je op? Voeg je droomdeal nu toe!

Ibiza Villa

10 onontdekte reisbestemmingen om te bezoeken in 2023

Als je op zoek bent naar een avontuurlijke reiservaring, zijn er tal van onontdekte bestemmingen die je zou kunnen overwegen voor je volgende reis. Hieronder vind je 10 van de beste onontdekte reisbestemmingen om te bezoeken in 2023.

1.Plovdiv, Bulgarije

Plodiv Bulgarije

Plovdiv is een van de oudste steden van Europa en staat bekend om zijn prachtige historische gebouwen en charmante straatjes. De stad is in 2019 uitgeroepen tot Europese Culturele Hoofdstad en biedt tal van culturele evenementen en festivals.

2.Canggu, Bali 

Canggu Bali

Hoewel Bali al lang een populaire reisbestemming is, is het stadje Canggu nog relatief onontdekt. Het biedt prachtige stranden, coole surfscholen en levendige avondmarkten.

3.Dakhla, Marokko 

Dakhla Marokko 

Dakhla is een stadje in het zuiden van Marokko en is een paradijs voor avontuurlijke reizigers. Het biedt uitstekende kitesurf- en windsurflocaties, evenals adembenemende woestijnlandschappen.

4.Skopje, Noord-Macedonië 

Skopje Noord-Macedonië

Skopje is een stad vol geschiedenis, met prachtige gebouwen en monumenten uit de Ottomaanse en Byzantijnse tijdperken. Het biedt ook een bruisend nachtleven en tal van restaurants en bars.

5.Jaffna, Sri Lanka 

Jaffna Sri Lanka

Jaffna is een stadje in het noorden van Sri Lanka en biedt een unieke cultuur en geschiedenis. Het heeft prachtige tempels en forten, evenals een heerlijke keuken die verschilt van de rest van Sri Lanka.

6.Tbilisi, Georgië 

Tbilisi Georgië

Tbilisi is een stad vol contrasten, met prachtige historische gebouwen en moderne architectuur. Het heeft een levendige cultuurscene en heerlijk eten, met gerechten zoals khinkali en khachapuri.

7.Svaneti, Georgië 

Svaneti Georgië

Svaneti is een afgelegen regio in Georgië en biedt adembenemende landschappen, waaronder hoge bergen en groene valleien. Het is ook de thuisbasis van middeleeuwse torens en dorpen die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan.

8.Bishkek, Kirgizië 

Bishkek Kirgizië

Bishkek is de hoofdstad van Kirgizië en biedt een mix van Sovjet- en Centraal-Aziatische invloeden. Het heeft prachtige parken en monumenten, evenals een levendige bazaar waar je traditionele gerechten en ambachtelijke producten kunt kopen.

9.Sa Pa, Vietnam

Sa Pa Vietnam

Sa Pa is een stadje in het noorden van Vietnam en biedt een prachtig berglandschap en trekkingroutes. Het heeft ook een unieke cultuur van de bergstammen, met kleurrijke markten en traditionele kleding.

10.Batumi, Georgië 

Batumi Georgië

Batumi is een stad aan de Zwarte Zee en biedt prachtige stranden en een levendige boulevard. Het heeft ook tal van moderne gebouwen en een bruisend nachtleven.

Als je op zoek bent naar nieuwe, spannende reiservaringen, overweeg dan eens een van deze onontdekte bestemmingen voor je volgende avontuur. Van de historische straten van Plovdiv tot de berglandschappen van Sa Pa, deze bestemmingen bieden allemaal unieke ervaringen die je nergens anders zult vinden. Dus, pak je koffers en ga op ontdekkingstocht naar deze prachtige en minder bekende plaatsen in 2023!

Nieuwste blogs