Mijn opgeslagen deals

    Nog geen favoriete deals

    Waar wacht je op? Voeg je droomdeal nu toe!

Ben jij klaar voor je droomvakantie in het zonnige Portugal? Laat ons dan enthousiast vertellen over onze laatste vangst: het enorm charmante 1908 Lisboa Hotel, het perfecte verblijf voor jouw last minute naar Lissabon!

Een geslepen juweel in het hart van Lissabon

Onze last minute naar 1908 Lisboa Hotel belooft je een verblijf in een historisch pand dat dateert uit, je raadt het al, 1908. Maar laat je niet misleiden door zijn leeftijd. Dit bekroonde hotel is onlangs in een nieuw jasje gestoken, waardoor het rijk is aan moderne gemakken, zonder de oude wereld charme en elegantie te verliezen. Deze perfecte mix van oud en nieuw is precies wat 1908 Lisboa Hotel zo uniek maakt.

Een thuis weg van huis

Zodra je het hotel binnenloopt, word je begroet door een ontspannen sfeer en hartelijke medewerkers. Dit is geen gewoon hotel, maar een plek waar jij je meteen thuis zult voelen. De ruime, lichte kamers zijn voorzien van alle gemakken, van gratis wifi tot heerlijk comfortabele bedden. En laten we de kunst niet vergeten! Elke kamer is versierd met prachtige kunstwerken, een knipoog naar de levendige kunstscene in Lissabon.

Genieten van gastronomie

Food lovers opgelet! Het restaurant van 1908 Lisboa Hotel is een waar culinair paradijs. De getalenteerde koks staan klaar om je te verwennen met heerlijke Portugese en internationale gerechten, bereid met de allerbeste lokale ingrediënten. Vergeet niet de prachtige bar te bezoeken, de perfecte plek om te ontspannen met een glas Portugese wijn of een van de verfijnde cocktails terwijl je de drukte van de stad even vergeet.

Ongeëvenaarde locatie

Om nog maar te zwijgen over de ligging van het 1908 Lisboa Hotel. Het is perfect gelegen in de bruisende wijk Intendente, een smeltkroes van culturen en de thuisbasis van bohemien kunstenaars, toffe bars en eindeloze eetgelegenheden. En alsof dat nog niet genoeg is, ben je slechts een korte wandeling verwijderd van de historische binnenstad, bekende bezienswaardigheden en uitstekende winkelmogelijkheden. Maar wees gewaarschuwd, dit gebied is zo levendig en boeiend dat je het misschien moeilijk vindt om verder te verkennen!

De perfecte vakantie met Lastminuteprijsknaller.nl

Met je verblijf in 1908 Lisboa Hotel zal je reis naar Lissabon alles worden wat je ervan hoopte en meer. Van gewoon een vakantiebestemming naar een onvergetelijke beleving. Dus waar wacht je nog op? Pak je kans en boek je last minute naar 1908 Lisboa Hotel bij Lastminuteprijsknaller.nl. Wij zorgen ervoor dat jouw verblijf bij 1908 Lisboa Hotel tot in de puntjes wordt geregeld, zodat jij gewoon kunt genieten van de vakantie die je verdient.

Alles wat je nodig hebt en meer

Bij Lastminuteprijsknaller.nl geloven we in het creëren van vakanties die zowel luxueus als betaalbaar zijn. Met het 1908 Lisboa Hotel, bieden we je een onvergetelijke ervaring die de perfecte mix van historische charme en moderne voorzieningen biedt. En dat alles voor een prijs die je nergens anders zult vinden. Dus aarzel niet langer, want jouw droomreis naar Lissabon wacht op je!

1908 Lisboa Hotel - Lissabon

1908 Lisboa Hotel
Vanaf p.p.
954,-
Prijs niet meer te vinden?
Dit is een échte last-minute. Is deze prijs niet meer te vinden? Dan was iemand je jammer genoeg voor.
Bekijk deal
Vanaf p.p.
954,-
Prijs niet meer te vinden?
Dit is een échte last-minute. Is deze prijs niet meer te vinden? Dan was iemand je jammer genoeg voor.
Bekijk deal
De Vakantie Discounter Aangeboden via onze partner De Vakantie Discounter
  • 6 dagen
  • 08 jun. - 13 jun.
  • Logies & ontbijt
  • Lissabon
  • Flight Vlucht
  • Vertrek vanaf Cologne